Història

LEGALIS-Advocats neix, al 2004, de la fusió de dos despatxos professionals: B&C ASSOCIATS i MIQUEL JULIA Advocats, amb la voluntat de reforçar i millorar els serveis jurídics que desenvolupaven des de fa més de deu anys.
Des de la seva fundació, LEGALIS neix amb una voluntat generalista i alhora multidisciplinar en l’àmbit del dret, mitjançant una especialització dels seus components, fonamentant les seves competències en l’àmbit de l’urbanisme, el dret societari i fiscal, concursal, els afers civils, així com els processos judicials per davant els Tribunals.
Som un despatx essencialment pragmàtic, proper al client amb un tracte directe i immediat, per tal d’obtenir la millor i més ràpida solució al problema que se’n planteja. Estem compromesos amb el treball i la dedicació als assumptes que ens confien, doncs també per a nosaltres el cas del client és únic. Fonamentem el nostre èxit en una sòlida base tècnica, alhora que una proximitat al client, garantint la qualitat del servei i d’aquesta manera l’èxit en els reptes que ens plantegen els nostres clients.

sala-despera